Kan verdiler, umut oldular

MHP İskenderun Kadın Kolları ile İskenderun Ülkü Ocakları işbirliğiyle hayata geçirilen “Kan Veriyoruz, Umut Oluyoruz” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında ülkücü kadınlar ve gençler kan bağışında bulundu. Kızılay Haftası münasebetiyle Atatürk Anıt Alanı’ndaki Kızılay kan Bağışı Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte ilk kan bağışını da MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ile İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu yaptı.

MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirterek, “Yılın her günü, vereceğimiz kana ihtiyacı olanlar var. Kanın,  tek kaynağı sağlıklı bağışçılardır. 365 gün açık olan Kızılay kan bağışı merkezleri sizleri bekliyor” diyerek, herkesi kan bağışına davet etti.

İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ise kan bağışının önemine dikkat çekerek, “Hepimizin bir gün kana ihtiyacımız olabileceğini unutmayalım. Bu sebeple duyarlılık oluşturmak amacıyla biz de İskenderun Ülkü Ocakları olarak , ‘Kan Veriyoruz, Umut Oluyoruz’ sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenledik” şeklinde konuştu.

 

 

Bir cevap yazın