Vali Ata’ya alkışlı veda

Son Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Hatay Valisi Erdal Ata, gerçekleştirdiği ziyaretlerle İskenderunlularla vedalaştı. İlk olarak, aynı kararname ile Kilis Valisi olarak atanan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ü ziyaret eden Vali Ata, daha sonra OSB yönetimi, İskenderun Sanayi ve Ticaret Odası, İskenderun Deniz Ticaret Odası, STK temsilcileri ve işadamları ile vedalaştı.

Hatay Valisi Erdal Ata “Bizler için mühim olan hizmettir. Bizler hizmet vereniz. İnanıyorum ki; bundan sonrada ilimizin her alanda ilerlemesi için sizlerin gerekli gayretli çalışmaları olacaktır. Bugüne kadar görev sürecim içerisinde birlikte çalışmalar yaptığım sizlerle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duydum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Kaymakam Soytürk başta olmak üzere, iş dünyası da gösterdiği nezaket ve görev yaptığı süre içerisinde yapmış olduğu hizmetler ve sorunların çözümü konusunda ortaya koyduğu çaba ve her konuda kendilerine verdiği desteklerden dolayı Vali Ata’ya teşekkürlerini sundu. İMEAK Deniz Ticaret Odası Vali Erdal Ata’ya çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Geleceğin ışıklı çiçeklerine seslendi

Hatay Valisi Sayın Erdal Ata, sanayi sektörünün yanısıra eğitimde de gelişmesine katkıda bulunan İskenderunlu işadamları Fatih Tosyalı, Recep Atakaş ve Nuri Üysen’i de ziyaret etti.

Vali Ata, Hatay’da görev yaptığı süre içerisinde hayırsever işinsanlarının kendisine gösterdikleri teveccüh dolayısıyla teşekkür ederek son iki yıl içerisinde elbirliği ile Hatay’ı dün olduğundan daha iyi bir noktaya taşımanın mutluluğunu yaşadığını sözlerine ekledi.

Nuri Üyseni ziyaretinde Yükseliş Koleji öğrencilerine kısa bir konuşma yapan Vali Ata öğrencilere Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözü ile seslendi; “Biz, her şeyi gençliğe bırakacağız. Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir. ” Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. Bunun için çok çalışmanız gerekiyor” dedi.

Hayırsever işinsanları ise Vali Ata’yı tanımak ve birlikte çalışmaktan onur duyduklarını belirterek kendilerine kattığı tecrübeler ile gösterdiği nezaket dolayısıyla kendisine teşekkür ettiler.

Bir cevap yazın