Yargıtay’dan Hatay’a Mehmet Durgun Köprüsü

Yargıdaki başarılı hemşerimiz, eski Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu(HSYK) Üyeliğinin ardından Yargıtay’da göreve başlayan Mehmet Durgun, Hatay’ın kültür elçiliğini de yapıyor.

Hafta sonunda Hatay’a eşleriyle birlikte gelen Yargıtay 11’inci Hukuk Dairesi Başkanı Ahmet Özgan ve üyelere iyi bir ev sahipliği yapan Mehmet Durgun, Hatay’ın mükemmel bir kent olduğuna dikkat çekti.

Gittikleri her yerde büyük ilgiyle karşılanan Yargıtay üyeleri, Hatay’ın eşsiz güzelliklerine şahit oldu. Doğal güzellikleri, tarihi dokusu, medeniyet hoşgörüsü ve zengin mutfağına hayran olduklarını dile getiren konuklar, Mehmet Durgun’un Hatay’la bütünleştiğini de gözlemledi.

Payas, Dörtyol, Arsuz, Samandağ, Antakya ve Belen’de gezilerini tamamlayan Yargıtay 11’inci Hukuk Dairesi üyeleri ve eşleri, Mehmet Durgun’a teşekkür etti.

Gittikleri her yerde gerek protokol, gerekse vatandaşların büyük sevgi ve saygısıyla karşılaşan Mehmet Durgun, birlikte görev yaptığı arkadaşlarına bu güzellikleri yaşatmaktan onur duyduğunu ifade etti.

Hatay’ın çok önemli bir kent olduğunu özellikle vurgulayan Yargıtay 11’inci Hukuk Dairesi Başkanı Ahmet Özgan,  “Mehmet Durgun kardeşimizin memleketinde unutamayacağımız güzelliklere şahit olduk ve gururlandık” dedi.

  

  

Bir cevap yazın