Festivalden önce zeytin hasadına katıldı

27-28 Ekim tarihlerinde yapılacak 2. Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’ne katılmak üzere Hatay’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Karaksı’da zeytin hasadına katıldı.

Hatay Havalimanı’nda Hatay Valisi Erdal Ata, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Güler,  AK Parti Hatay Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, ilçe başkanları ve belediye başkan aday adayları tarafından karşılanan Bakan  Pakdemirli, ilk olarak Hatay Valiliği’ni ziyaret ederek, Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Valilik Makamı’nda Hatay Valisi Erdal Ata’dan ilin durumu hakkında sunum alan Bakan Pakdemirli daha sonra, bu yıl 3’üncücü düzenlenen Hatay Mobilya Fuarı’na geçerek, stantları gezdi ve esnafla sohbet etti.

Altınözü’nün ekonomisinde önemli bir yeri olan zeytin ve zeytinyağının tanıtımı için Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur ve Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın girişimleriyle düzenlenecek olan 2. Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festival öncesi, Karaksı’da zeytin hasadına katılan Pakdemirli, bütün üreticilere bereketli bir yıl diledi.

 

.

Bir cevap yazın