‘İskenderun, Antakya Lobisi’ni aşamıyor’

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, geçmiş dönem MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül ve belediye meclis üyeleri ile birlikte İGC Basın Merkezi’ni ziyaret etti. İskenderun Basını’nın önemli görevler üstlendiğine dikkat çekerek, desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Bozkurt, yerel seçimlerde İskenderun Belediyesi’ni hedef gösterirken, İskenderun’un hiçbir konuda Antakya Lobisini aşamadığına vurgu yaptı.

“Antakya lobisini aşamıyoruz”

İGC Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Cıncık’ı ve yönetimini tebrik eden Başkan Bozkurt, “Sizin gibi pırıl pırıl insanlarla çalışmaktan, sizleri tanımaktan memnunuz. Allah sizleri eksik etmesin. Çünkü halkımızın bilinçlenmesi, bilgi sahibi olması için basınımız çok önemli görevler üstlenmekte. Biz seçimlerde milletvekilliğini aldığımıza inanıyoruz. İbrahim Gül kardeşimiz de gönül kırgınlığı yapmadan çalışmalara devam ediyor. Biz maalesef Antakya lobisini ne siyasette, ne yatırımda ne de diğer konularda aşamıyoruz. Milletvekilliğimiz de engellendi. Bunu halkımız da çok iyi biliyor. Şimdi bütün gücümüzle yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Birbirinden kıymetli aday adaylarımız var. İskenderun Belediyesi’nde bayrağı devralacağımıza inanıyoruz” dedi.

“Aday değilim ama…”

‘İskenderun Belediye Başkanlığına Aday mısınız?’ sorusuna yanıt veren İbrahim Gül,  “Genel Merkezimizin, il ve ilçe yöneticilerinin bu konudaki kararı ne olur bilemiyoruz. Genel Merkez beni aday olarak gösterirse elimden geleni yaparım. Aksi halde kimi aday gösterirse onun etrafında kenetlenerek çalışırız. Şahsi fikrim ise aday olmamak. Yine de Genel Merkezin takdirine bağlı” dedi.

“Antakya lobisi bize zarar veriyor”

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Cıncık da “İlçe Başkanımız Turan Bozkurt’un da dediği gibi Antakya Lobisi bize her konuda zarar vermeye, önümüzü kesmeye devam ediyor. Bu nedenle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti olarak güçlü bir İskenderun Lobisi kurmak için harekete geçtik. Sizlerin de destek olacağına inanıyorum. Seçimlerde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

 

 

Bir cevap yazın