Arsuz’da siyasileri buluşturan düğün

Arsuz Işıklı Köyü Muhtarı Mehmet Sürer’in yakışıklı oğlu Burhan, Fayka-Nihat Koçloğ çiftinin güzel kızı Güldane ile hayatını birleştirdi.

İşler Apart Oteli bitişiğindeki açık havada kıyılan nikâhla bir ömür mutluluğa ‘Evet’ diyen Burhan&Feyka çiftinin nikâh şahitliğini MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP İl Başkanı Murat Adal, MHP Milletvekili Adayı İbrahim Gül ve Ak Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan yaptı.

Ak Parti geçmiş dönem Milletvekili Orhan Karasayar, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, iş dünyasından birçok isim, muhtarlar ve çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde töreninde, MHP Arsuz İlçe Başkanı Âdem Koçloğ’un kuzeni olan güzel gelin Güldane Koçloğ ile Burhan Sürer Çiftinin mutluluğu gözlerinden okunurken, geceye MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, İl Başkanı Murat Adal ve Işıklı Köyü Muhtarı Mehmet Sürer’in halay çektiği anlar damga vurdu.

Geç saatlere kadar devam eden gecede, Işıklı Köyü Muhtarı Mehmet Sürer, geceye katılan isimlerle yakından ilgilenirken, konuklarıyla bol bol sohbet etti.  

Bir cevap yazın