Bu buluşma diğerlerinden farklı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, esnaf odaları tarafından geleneksel hale getirilen birlik ve beraberlik buluşmasına ev sahipliği yaptı. İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Ferit Gül, Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler,HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve yönetimi ile İskenderun’daki oda başkanlarının bir araya geldiği toplantıda, hem şehri hem de esnafı kalkındırmak önemli istişarelerde bulunuldu.

“Geleceğin İskenderun’u için çalışıyoruz”

Esnaf oda başkanlarının her zaman yanlarında olduklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Esnaflarımız ekonomimizin can damarını oluşturmaktadır. Modern bir şehir oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Çağımızın gereklerini göz önünde bulundurarak şehrimizde birçok alanda hizmet ürettik. Geleceğin İskenderun’u için çalışıyoruz. Esnaf kentin can damarıdır. Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Onların daha mutlu olması için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“Tek amacımız; esnafa hizmet etmek”

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ise Başkan Seyfi Dingil’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, “Oda başkanlarımızın kongresi  ve Türkiye genelindeki TESK kongresinin ardından biizler her zaman olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Tek amacımız var; esnaflarımıza her zaman iyi hizmet edebilmektir” dedi.

“Her zaman yanınızdayız”

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler de yaptıkları selamlama konuşmasının ardından, bu toplantıların önemine değinerek, sorunlarının çözümü noktasında ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.  Yapılan konuşmaların ardından karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

İGC’ye ziyaret

Hatay Esnaf Odaları Birlik Başkanı Abdulkadir Teksöz, Başkanvekili Erol Akın ve Hatay genelinden 30 oda başkanı, daha sonra İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Basın Merkezini ziyaret ederek, basın mensuplarının desteğini her zaman arkalarında hissettiklerini ve verdikleri tüm desteklerden ötürü basın mensuplarına teşekkür etti.

Bir cevap yazın