Karaağaçspor’dan futbol şov

Karaağaçspor: 2 Ceyhanspor: 0

Stad: Karaağaçspor Tesisleri

Hakemler: Ahmet Cengiz Gök***, Emrah Selim Gök***, Enes Temel*** Arsuz Karaağaç Spor: Samet***, Başaran Balcı***, Gökhan***, Mert Ekenel***, Mehmet Vahit***, Oğuz Kaan***, Sefer***, Özkan Yılmaz**, Özgür Çelik**** (Dk. 90 Oktay Sönmez*), Ali Korkmaz** (Dk.46 Tuğrul Günay**), Haşim Ateş**** (Dk.81 Süleynam*)

Ceyhan Spor: Metehan**, Taner**, Gürol*, Abdullah**, Samet Alpaslan**, Yusuf * (Dk.77 Burak*), Azat**, Nezir** (Dk.88.Remzi*), Eray*, Utku Başman**, Erdi* (Dk.61. Okan**)

Kırmızı Kart: Dk. 72. Özkan Yılmaz (Arsuz Karaağaçspor)

Goller: Dk. 21 Özgür Çelik, Dk. 52 Haşim Ateş (Arsuz Karaağaçspor).

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5’inci Grupta ilk kez taraftarlarının karşısına çıkan Arsuz Karaağaçspor, ortaya koyduğu başarılı futboluyla Ceyhanspor’u 2-0 mağlup etti. Ligin üçüncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde 3 puan ile tanışan Arsuz Karaağaçspor’a çekişmeli geçen karşılaşmada galibiyeti getiren golleri Özgür Çelik ile Haşim Ateş attı.

Stadı dolduran coşkulu kalabalığın büyük tezahüratlarıyla sahaya çıkan Karaağaçspor, mutlak galibiyet için ilk dakikalardan itibaren baskılı oynadı. Maça hızlı başlayan ve gol yollarında etkili olan Karaağaçspor, 21’inci dakikada golü buldu. İlk yarının skorunu da belirleyen bu golden sonra her iki takım da beklediği golü bulamadı.

İkinci yarıda da daha fazla gol pozisyonuna giren taraf Karaağaçspor’du. 72’inci dakikada Ceyhanspor cezaalanında topla buluşan Haşim Ateş maçın skorunu belirleyen golü attı ve taraftarlarını coşturdu. 2-0

Karaağaçspor stadındaki karşılaşmayı Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, Serkan Topal ve İsmet Tokdemir, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz da izledi ve takıma destek verdi.Turuncu Beyazlı Ekibin skoru belirleyen golünün ardından heyecana kapılan Milletvekili Suzan Şahin, alkışlamak yerine ıslıkla tezahürat yaptı.

 

Bir cevap yazın