Canan Karatay, zeytin memleketine geliyor

Katılmış olduğu televizyon ve radyo programlarında sürekli zeytin ve zeytinyağının faydalarını anlatan İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay Hatay’a geliyor. Sağlıkla ilgili açıklamaları ve farklı yaşam önerileriyle gündem yaratan Karatay, Altınözü Kaymakamlığı ile Altınözü Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 27-28 Ekim tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’ne konuşmacı olarak katılacak. Geçtiğimiz yıl da aynı festival kapsamında Hatay’a gelen Karatay, 27 Ekim Pazar günü Antakya Vali Ürgen Parkı’nda sağlık konulu söyleşide halkla buluşacak.

“Bol bol zeytinyağı kullanın” önersini zeytinin merkezinde verecek

Televizyon ekranlarında, “Her gün 30-40 tane zeytin yiyin ve bol bol zeytinyağı kulanın. Ülkemiz zeytin ve zeytinyağı üretimi ve pazarlanması desteklenmeli. Zeytin yaprağı çayı da bağışıklık sistemini kuvvetlendirir” şeklindeki söylemleriyle sürekli zeytinyağı ve zeytin ile ilgili fikirlerini dile getiren Canan Karatay’ın 27 Ekim’de 15 Temmuz Milli İrade Parkındaki Yaşam Boyu Sağlık Söyleşi’sinin yanı sıra festivalde  ayrıca Antakya Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda 28 Ekim 2018 Pazar günü Altınözü Zeytin Kupası Dağ Bisiklet Yarışması da düzenlenecek.

 

“Zeytin denince akla Altınözü gelmeli”

Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, ilçenin en önemli geçim kaynağı olan zeytinin ve zeytinyağının ulusal ve uluslararası arenada adını duyurmak, zeytin denince ilk olarak akla Altınözü’ nün gelmesi adına bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan festivale herkesi davet etti.

Bir cevap yazın