Obezite hastalarının en büyük destekçisi

İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Turgut Karaca, Obezite & Tip2 Diyabet cerrahi ekibi ile birlikte obezite ameliyatı gerçekleştirdiği hastalarıyla sağlık için yürüdü.  Yürüyüşün ardından kahvaltıda ağırladığı hastalarıyla samimi bir ortamda sohbet eden Karaca, ‘Sadece ameliyat yapmakla olmuyor” diyerek, hastalarının takip ve tedavi süreci dışında da yanlarında olduğu mesajını verdi.

Etkinlikte, sağlıklı yaşamın önemine dikkat çeken ve obezite hastalarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Doç. Dr. Turgut Karaca, obezitenin önemli bir sağlık sorunu olduğunu vurguladı.

Hastalarıyla aile gibi olduklarını ve sürekli diyalog halinde olduklarını da söyleyen Karaca, sadece obezite için değil sağlıklı yaşam için de hareket etmenin önemine değindi.

Yürüyüşe katılan obezite hastaları ve yakınları da Doç. Dr. Turgut Karaca’ya obeziteye karşı farkındalık yaratan etkinlik için teşekkür etti.

Hayatınıza Yeni Bir Pencere Açın

Doç. Dr. Turgut Karaca ayrıca, tüp mide ameliyatı olacaklara destek ve tüp mide ameliyatı olanlara motivasyon sağlamak amacıyla 6 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’da Gelişim Hastanesi Konferans Salonu’na düzenleyeceği ayın ilk cumartesi buluşmasına herkesi davet ederken, toplantıda tüp mide ameliyatı olmayı düşünen ancak kafalarında çok sayıda soru işareti olan hastaların sorularına yanıt bulacaklarını söyledi.

 

 

Bir cevap yazın