KENTPARK için geri sayım başladı

İskenderun’a nefes aldıracak olan KENTPARK Projesi’nin temel atma töreni için geri sayım başladı. İskenderun Belediyesi tarafından, eski karayolları arazisi üzerinde inşa edilecek olan ve sosyal donatıları, yeşil alanları ve parkları ile vatandaşlara yepyeni bir çekim merkezi ve yaşam alanı yaratacak olan park için ilk kazma 22 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de törenle vurulacak.

53 Bin M2 olan üzerinde botanik bahçe özelliği taşımasının yanında, içerisinde yürüyüş parkuru, koşu yolu, bisiklet yolu, anfi tiyatro, yazlık sinema, kermes alanı, gölet alanı, engelli parkı, 750 araçlık otopark, basketbol ve voleybol sahası bulunacak olan KENTPARK’ın 100 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

İskenderun Belediye Başkan Seyfi Dingil, 22 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de gerçekleştirecekleri ‘Karayolları KENTPARK Projesi’nin temel atma törenine tanıklık etmeye herkesi davet ederken, güzelliğiyle şehre nefes aldıracak projeyi bir an önce bitirmek ve halkın hizmetine sunmak istediklerine vurgu yaptı.

Bir cevap yazın