Mustafa Tosyalı için bugün Mevlid-i Şerif okutulacak

Hayatının baharında yaşama veda eden ve Tosyalı Ailesi’ni gözyaşlarına boğan Mustafa Tosyalı için bugün Mevlid-i Şerif okutulacak. Pazartesi günü toprağa verilen Mustafa Tosyalı’nın vefatının üçüncü günü nedeniyle Çay Mahallesi dolmuş durağının yanındaki Baysal Apartmanı önünde bulunan taziye yerinde Saat:19.00’da Mevlid-i Şerif okutulacak.

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Fuat, Fatih ve Ayhan Tosyalı’nın kuzeni Mustafa Tosyalı, Güney Gazetesi’nin de imtiyaz sahibiydi. Geçirdiği beyin kanaması sonrasında yapılan ameliyattan bir hafta sonra 43 yaşında hayatını kaybeden Mustafa Tosyalı’nın taziyesi için akın akın gelen sevenleri, Tosyalı Ailesi’ni bu acılı günlerinde yalnız bırakmadı.

Hatay’daki protokol üyelerinin yanısıra, iş dünyasının önemli isimleri, esnaf temsilcileri ve çalışma arkadaşlarının, merhumun ailesini taziye evinde yalnız bırakmaması dikkat çekti. Tosyalı Ailesi, 12 Eylül Çarşamba günü(bugün) Saat: 19.00’da rahmetli Mustafa Tosyalı’nın ruhuna Mevlid-i Şerif okutacak.

 

Bir cevap yazın