Ayrılık kolay değil, onu gel bize sor!

Hatay Valisi Erdal Ata ve eşi Nazan Ata, Cumhurbaşkanlığı 2018/157 sayılı atama kararları ile Hatay’daki görev süreleri sona eren ve başka görevlere ataması yapılan mülki amirler onuruna veda yemeği düzenlendi.

Savon Otel’de gerçekleşen yemeğe,  Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Nursal Çakıroğlu, Aydın Tetikoğlu, Erol Özkan, Bilal Ölmez, Mahmut Hersanlıoğlu, Meral Batı Demirbaş ve ilçe kaymakamları ile birlikte atamaları yapılan Vali Yardımcısı Orhan Mardinli ve Hasan Gündoğdu, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Vali Ata, mülki idare amirleri ile beraber görev yapmaktan ve onları tanımaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu ifade ederek, “Bizim mesleğin bir özelliği de belli bir süre görev yaptığınız ve güzel münasebetler kurduğunuz yerlerden bir süre sonra ayrılmak durumunda kalmanızdır. Siz değerli meslektaşlarıma Hatay’da yaptığınız başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor yeni görevlerinizde üstün başarılı hizmetler diliyorum” dedi.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen veda yemeği yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.

Bir cevap yazın