İskenderun’un ‘Efsane Futbolcusu’ vefat etti

İskenderun’un ‘Efsane Futbolcusu’ vefat etti Türk Futbolu’na bir dönem adını başarılarıyla yazdırmış olan ‘Efsane İskenderunspor’un Efsane Futbolcusu Alaattin Sakallı, 55 yaşında yaşama veda etti. Uzun süredir tedavi gördüğü akciğer kanserine yenik düşen ve bu sabah yaşama veda eden 1980’li yılların en iyi futbolculardan biri olan Alaattin için ailesi, yakınları ve spor camiası gözyaşı döküyor.

Futbolculuk döneminde Türkiye’nin en iyi forvet oyuncularından biri olan ve sağaçık mevkisinde rakipsiz olan Alaattin Sakallı, İskenderunspor’un şampiyonluk destanlarında yıldız bir isimdi. Güçlü ve süratli futboluyla hafızalardan silinmeyen Alaattin’in zamansız ayrılığı tüm spor camiasını üzdü.

İskenderun’un yetiştirdiği başarılı futbolculardan biri olan Alaattin Sakallı’nın cenazesi bugün saat 15.30’da Yenişehir Mahallesi 18’inci Sokak No:41 adresindeki evinden kaldırılacak. Efsane futbolcunun vefat haberinin duyulmasından sonra, birlikte futbol oynadığı arkadaşları ve İskenderunspor camiası, adeta yıkıldı.

 

Bir cevap yazın