Şampiyon kulaçlar DTO’da

Adana’da düzenlenen Türkiye U15 Sutopu Federasyon Kupası’nı namağlup kazanarak şampiyon olan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Bayanlar Sutopu Takımı, İMEAK Deniz Ticaret Odası(DTO) İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek, şampiyonluk sevincini paylaştı.

Rakiplerini tek tek eleyerek şampiyonluğa isimlerini yazdıran sporcuları ve İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Başantrenörü Murat Kaptanoğlu’nu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Adnan Yener karşıladı.

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş antrenörü Murat Kaptanoğlu, bugüne kadar elde ettikleri başarılardan ve milli takıma seçilen sporcularından bahsederken, “İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü bayanlar sutopu takımımız yine bir ilke imza atarak kupayı kazanmıştır. Bundan sonrada çok daha fazla çalışıp İskenderunumuza nice kupalar kazanarak bu gururu her zaman yaşatmak istiyoruz. Emeği geçen tüm antrenörlerimizi ve fedakâr ailelerimizi kutluyoruz. Bize desteklerini bugüne kadar hiç esirgemeyen İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kuruluna teşekkür ediyoruz” derken, DTO yöneticilerine yapımı devam eden yeni havuz hakkında da bilgiler verdi.

Türkiye’de birçok başarı elde ederek İskenderun’un adını duyuran sporcuları kutlayan DTO yöneticileri de şampiyonluktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, sporculara başarıların devamını diledi.

Bir cevap yazın