Belenli kadınlardan, Kaymakam Aydın’a teşekkür

T.C. Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES tarafından finanse edilen, Belen Kaymakamlığı’na bağlı ‘Belen Kadın Toplum Merkezi-2’ projesi kapsamında 29-30 Ağustos 2018 tarihleri arasında, yıl içerisindeki çeşitli kurslara katılan kursiyerler ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla tespit edilen 45 bayan için Şanlıurfa gezisi düzenlendi.

Proje Koordinatörü Yeliz Sevim eşliğinde, Fırat Nehri’nin masmavi suları altında kalan ve tarihi dokusu ile büyüleyici güzelliğe sahip olan Halfeti’de tekne gezisi yapan kadınlar daha sonra,  Rum Kalesi, asma köprü, Hz. Eyyüp Peygamberin çilehanesi, Balıklıgöl, Ayn Zeliha Gölü, Urfa Kalesi ve Surları ile Şanlıurfa’nın tarihi çarşısı dolaşılarak akşam saatlerinde Urfa’nın dünyaca meşhur Sıra Gecesi’ne katıldı.  Geziden oldukça memnun ayrılan kadınlar, kendilerine bu imkanı sağlayan Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın başta olmak üzere projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ise, ilçede düzenlenen bu tür gezi programlarıyla ilk, orta ve lise öğrencileri ve halkın değişik kesimlerine hitap eden yurtiçi ve yurtdışı geziler düzenlediklerini belirterek, bu tür projelerle ülkenin tarihi ve turistik yerlerinin gezilmesinin sağladığını belirterek, gezi de görev alan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bir cevap yazın