Anadolu Üniversitesi’ne kayıtlar başladı

Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi için başlayan kayıtlar, 10 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 17.00’de sona erecek.


2018 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilip kayıt yaptıracak adayların, Anadolu Üniversitesi Yabancı Uyruklular İçin Yükseköğretime Geçiş ve Yerleştirme Sınavı kapsamında kayıt hakkı kazananların İnternet başvuru ve kayıt işlemleri için yapılan duyuru şöyle: “İnternetten başvuru yapmayan adaylar kayıt yaptıramaz. İnternetten başvuru yapmak kayıt için yeterli değildir. 10 Eylül 2018 tarihinden sonra İnternetten veya başka bir yöntemle başvuru yapılması mümkün değildir. Elektrik kesintisi, teknik arızalar veya İnternet hattınızın kesik olması vb. nedenlerle başvuru yapamama durumunda kalmamanız için başvurunuzu son günleri beklemeden yapınız. İnternetten başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır. Adaylar, İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzunda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptırabilir.”

Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi’nde kaydı bulunan öğrenciler ise 2018 -2019 kayıt yenileme işlemlerini 24 Eylül – 5 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirebilecekler.

Bir cevap yazın