Zeki Göçmen, rakiplerini mars etti

Her yıl sanatla, kültürle, eğitimle, sporla ve sağlıkla dopdolu bir programla büyüyen Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’nin bu yılki final niteliği taşıyan 2018 Yılı Tavla Turnuvası’nın şampiyonu Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen oldu.

Çok sayıda tavlaseverin kıyasıya yarıştığı turnuvanın sonunda rakiplerini tek tek eleyen Zeki Göçmen’e kazandığı şampiyonluk kupasını etkinliklerin anısına düzenlendiği Türk Tabipler Birliği  Merkez Konseyi eski Başkanı Füsun Sayek’in eşi Prof. Dr. İskender Sayek verdi.

Türk futboluna büyük katkı sunan, futboldaki başarısını farklı bir spor dalında da perçinleyerek tavla şampiyonu olan Zeki Göçmen’e turnuvanın anısına İskender Sayek ayrıca sedef işlemeli tavla takımı hediye etti.

Tavla müdavimlerinin rakiplerine üstünlük sağlamak için kıyasıya mücadele ettiği turnuvada rakip tanımayarak şampiyon olan işadamı Zeki Göçmen, yoğun iş temposundan uzak, keyifli anlar yaşarken, tavlada da iddialı olduğunu kanıtladı. Göçmen, Prof. Dr. İskender Sayek’e hem bu yıl 12’ncisi düzenlenen Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’nden dolayı, hem de ilçeye sunduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

 

Bir cevap yazın