Darbe yargılamalarının başarılı başsavcısına veda

Hatay Valisi Erdal Ata, yaklaşık iki yıldır Hatay Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapmakta iken Adli ve İdari Yargı 2018 Yılı Kararnamesi ile Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ahmet Tekne onuruna veda yemeği verdi.

Savon Otel’de düzenlenen veda yemeğine Vali Ata’nın yanı sıra 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Alpaslan Kılınç, 2.Hudut Alay Komutanı Alb. Ahmet Gürbüz, HBB Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Hatay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Atalay Aygeç, Adli Yargı Komisyon Başkanı Ahmet Turan Oral, İdare Mahkemesi Başkanı Songül Meydan Doğan, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Hatay Baro Başkanı Ekrem Dönmez, Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Defne kaymakamı Nevzat Şengök, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdür Vekili Sait Doğruer ve Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman da katıldı.

Yemekte kısa bir değerlendirme yapan Vali Ata, özelikle 15 Temmuz yargılamalarının yapıldığı bir süreçte yürüttüğü hizmetler ve görev yaptığı süre içerisindeki tüm çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür etti.

Tekne’nin Osmaniye’de başarılı çalışmalara imza atacağına olan inancını ifade eden Vali Ata, yeni görevinin ailesi ile birlikte kendisine hayırlı olmasını diledi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne ise Vali Ata ile birlikte görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek iyi dilekleri ve gösterdiği nezaket dolayısıyla teşekkür ettiğini belirtti.

Hatay Valisi Erdal Ata, geçtiğimiz aylarda yapılan seçimlerde güven tazeleyen Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve Yönetim Kurulu’na iade-i ziyarette bulundu.

Hatay’ın ticaret ve sanayisi açısından önemli dinamiklerinden biri olan ATSO’nun ilin ekonomik hayatına yaptığı katkılardan dolayı Antakya Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine teşekkür ederek, Başkan Çinçin’e başarı dileklerini iletti.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hatay’da ve bölgemizde sosyo-ekonomik anlamda kalkınmaya öncü olmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti.

 

Bir cevap yazın