Hatayspor, ilk buluşma için gün sayıyor

Spor Toto 1. Lig’in yeni ekibi Hatayspor, Cumartesi günü oynayacağı Kardemir Karabükspor karşılaşmasıyla kendi sahasında ilk kez taraftarıyla buluşacak. Lige Gençlerbirliği mağlubiyeti ile başlayan bordo beyazlı takım, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Antakya Atatürk Stadı’nda yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanı ısınma hareketleri, dayanıklılık ve pas çalışmalarının ardından çift kale maçla tamamladı.

Antrenman sonrası yaptığı değerlendirmede, kendi sahalarındaki ilk maçtan üç puanla ayrılmak istediklerini belirten Teknik Direktör İlhan Palut, iyi bir takım olduklarını ve  yapılan çalışmalarla daha iyi olacaklarını vurgularken, cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları Karabükspor maçına da herkesi takıma destek vermeye davet etti.

Palut, takımın takviyeye ihtiyacı olduğunu ve yöneticilerin bu konuda yoğun mesai harcadığını belirtirken, orta saha ve forvet mevkilerine de en az 3 futbolcu transfer etmek istediklerine dikkat çekerken, “Net bir şekilde transfere ihtiyacımız var. En az 2, ideal 3, sürpriz olarak da 4 futbolcu transfer edebiliriz. Forvet ve orta sahaya yabancı futbolcu düşünüyoruz. Bu ligi kaldırabilecek düzeyde olması gerekiyor ama tercihlerimiz bir tık aşağıya kaymak zorunda kaldı. Bizi taşıyacaktan çok faydalı olabilecek konumuna doğru düşünmek durumundayız. Ama elimizdeki seçeneklerden en kalitelisini, kulübümüzün bütçesine uyanı ve Hatay’a gelmek isteyen oyuncu ile anlaşma sağlayıp, takımımıza kazandıracağız” ifadelerine yer verdi.

 

Bir cevap yazın