Altın yumruklar İskenderun’un gururu

Genç Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası’ndan dereceyle dönen İskenderun Belediyesi Boks Takımı sporcuları, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. 63 kg’da Türkiye 2.’si olan Baran Onaylı, ağır sıklet de Türkiye 3’üncülüğünü elde eden Mert Eroğlu ve Türkiye üçüncüsü Abdullah Demir’in gerçekleştirdiği ziyarette, başarılarını Başkan Seyfi Dingil ile paylaşan altın yumruklar, İskenderun’un adını en iyi şekilde duyurmaya devam edeceklerini söyledi.

Sporculara eşlik eden İskenderun Belediyesi Boks Takımı Antrenörü Hasan Erdener de İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, müsabakalar hakkında bilgiler verdi.

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. İskenderun Belediyesi olarak gençlerin ve çocukların sporla yetişmesi anlamında spor ahlakı ve spor kültürüne sahip aynı zamanda spor ile eğitimi bir arada yürüten bireyler olmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizleri bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum” diyerek, başarılı sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

Bir cevap yazın