Mobil Temizlik Ekibi de(v)rede

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, vatandaşların talebi ve gerçekleştirilen tespitlerin ardından gerekli görülen dere yataklarında temizlik çalışmalarına başladı.

İş makineleri ve Mobil Temizlik Ekibi ile dere yataklarında biriken ve kış aylarında suyollarının daralmasıyla taşkınlara sebebiyet veren katı malzemeleri kaldıran ekipler, görüntü kirliliğini ortadan kaldırırken, aynı zamanda da suyun daha rahat akışını sağlamak amacıyla dere yataklarını genişletiyor.

Mahalle ortasından geçen ve uzun yıllar temizlik çalışması gerçekleştirilmeyen Günyazı dere yatağında biriken atıklar, yabani otlar ve çöpleri temizleyen ekipler, ayrıca Altınçay dere yatağında da iş makinelerinin girebildiği alanlarda paletli ekskavatör aracılığıyla temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Uzun yıllar bakımsız kalan dere yataklarında gerçekleştirilen temizlik çalışmasından ve oluşturulan temiz görüntüden dolayı memnuniyetlerini belirten mahalle sakinleri emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Bir cevap yazın