Lütfü Savaş’ın Hatayspor’a Süper Lig desteği

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor’un maçlarını oynayacağı Atatürk Stadı’nda devam eden tadilat çalışmalarını incelerken, gişeden de Hatayspor passolig kartını alarak takıma destek verdi.

Herkesi, passolig kart almaya ve takıma destek vermeye davet eden Başkan Savaş, takımın ilk maçını deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağını, ikinci hafta konuk edeceği Kardemir Karabükspor maçıyla da taraftarlarıyla sahasında buluşacağını söyledi.

 “Passolig kartını almayı unutmayın”

Hatayspor’u er yâda geç Süper Lig’de görmek istediklerini söyleyen Başkan Lütfü Savaş, “Atatürk Stadı’nın hemen yanındaki passolig büromuzdan kartımızı almak için buradayız. Takımımız bu yıl ilk defa birinci ligde mücadele edecek. Bizler de elimizden geldiğince birinci lige yakışır yarışmacı ruhlu, üst sıraları tırmalayan bir takım kurmaya çalıştık. Bu çerçevede iki üç tane daha futbolcu alıp transferleri tamamlamış olacağız. Geçen yılki iskeleti koruyarak, bu yılda ihtiyacımız olan yerlere rötuşlar yaparak iyi bir kadro oluşturduk ve bu iyi kadroyu futbolseverlerimiz gelip stadımızda izleme şansı yakalasınlar istiyoruz. Tabii ki artık statü değişince ve birinci lige çıkınca passolig kartı olmadan insanlarımız stada giremiyor. Bundan sonra maç izlemek isteyen sporseverlerimizin passolig kartının olması gerekiyor. Bunun için maçlar başlamadan tüm sporseverlerimiz passolig kartlarını alırlarsa hem sevdikleri takımı desteklemiş olurlar, hem de maçlara giderken rahat rahat maça girip maçı izleme şansına sahip olur. İnşallah bu yıl Türkiye 1. Futbol Liginde futbol oynayıp bizi destekleyenlerin beklediği sonuçları verecek olan, belki de şampiyonluğa gidecek takımımızla bu sonuçlara ulaşırız. Amacımız tabiî ki er yâda geç Süper Lig de Hatayspor’u görmek. Tüm yönetici arkadaşlarımız, antrenörlerimiz, teknik heyetimiz, sporcularımız ve seyircilerimiz Süper Ligi hayal ediyor. Hayal etmek için çalışmak ve başarılı olmak zorundayız. Bu nedenle çalışan arkadaşlarımıza da ekonomik anlamda destek olmalıyız. Her maçımızı tam kapasite ile ful oynamak istiyoruz. En az 10 bin tane passolig alan futbolseverimizin olmasını bekliyoruz. Atatürk Stadı’mızın passolige uygun hale getirmek adına 1,5 aydır çalışmalarımız devam ediyor. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah başka şehirlere gitmeden, ikinci maçımızı kendi stadımızda oynayıp seyircimizle ilk maçtan itibaren bir bütün olarak geleceğe hızlı ve emin adımlarla gitmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Bir cevap yazın