Altın yumruklar Hatay’ın gururu

Spor Toto Türkiye Boks Ligi’nde Hatay’ın tek temsilcisi olan Kocaçınar Boks Kulübü, ligin bitimine bir maç kala lider Fenerbahçe ve ikinci Beşiktaş’ın ardından üçüncülüğü garantilemeyi başardı.

Erzurum’da düzenlenen Spor Toto Boks Ligi müsabakasında karşılaştığı Malatya Turgut Özal Spor Kulübü’nü 9-1’lik skorla yenerek ligdeki yerini garantile alan Kocaçınar Boks Kulübü Boks Ligi’ndeki başarısı ile takdir topladı.

Kendi imkânları ile mücadele ettikleri Spor Toto Türkiye Boks Ligi’nde başarıyı yakalayan sporcuları ve teknik kadrosuyla gurur duyduğunu söyleyen Kocaçınar Boks Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Boks Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Mehmet Kanlı, “Rakibimiz Malatya Turgut Özal Spor Kulübü karşısında sergilediğimiz yüksek performansla maçı 9-1 kazandık. Sporcularımız inanmışlık örneğini sergileyerek ortaya koydukları mücadeleleri ile rakip takımı rahat bir skorla yenerek Spor Toto Türkiye Boks Ligi’ne üçüncü olarak adlarını yazdırmanın haklı gururunu yaşadı. Gurur duyduğum sporcularım ve başarılı antrenörümüz Erkan Yılmazbaş’ı yürekten kutluyor, önümüzdeki sezon daha iyi bir hazırlık ile şampiyonluğun en büyük adayı olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

 

Bir cevap yazın