Hatayspor, sezona sıkı hazırlanıyor

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Hatayspor, 12 Ağustos’ta başlayacak yeni sezon öncesi bir taraftan transfer çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da Erzurum kampı ile güç topluyor.  Süper Lig’in yeni ekibi B.B. Erzurumspor ile oynadığı hazırlık maçının 0-0 golsüz berabare tamamlayan bordo-beyazlılar iç transferde Selim Ilgaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı, Düzcespor’da sözleşmesi biten Buğra Temel’le de prensipte anlaştı.

Hatayspor Kulübü Medya ve İletişim Direktörü Murat Bereket, Selim Ilgaz Düzcespor’dan transfer ettikleri Buğra Temel’in takıma çok şey katacaklarına inandığını vurgulayarak, “Selim Ilgaz ile daha önce sözleşme imzalanmak istenmişti ama anlaşmaya varılamamıştı. Bu sorun aşıldı. Selim önemli bir oyuncu. Geçen sezon takımın şampiyonluğunda önemli katkıları olan oyuncuların başında geliyor. Orta saha oyuncusu Buğra Temel de prensipte anlaşmanın ardından Erzurum’daki kampa katıldı. Buğra ile önümüzdeki günlerde 3 yıllık sözleşme imzalayacağız” dedi.

Murat Bereket, ayrıca takımın ligdeki ilk maçına 12 Ağustos’ta Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağını belirtirken, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen 1. hafta maç programı kapsamında da maçın saat: 19.30’da oynanacağını ifade etti.

Bir cevap yazın