Belen’de duygulandıran tören

Belen Kaymakamı Abdüzaziz Aydın, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce 20 Ocak 2018 tarihinde başlatılan “Zeytin Dalı Harekatına” katılan Kahraman Askerlere destek olmak maksadıyla Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına destek kampanyasına bağışta bulunan okullar, vatandaşlar ve kamu çalışanlarını temsilen kurum müdürlerine berat ve madalyalarını törenle takdim etti.

Belen Öğretmenevi Seyir Terası’nda düzenlenen törene Kaymakam Abdulaziz Aydın’ın yanı sıra Belediye Başkanı Adnan Vurucu, kamu kurum amirleri, muhtar ve temsili bağış sahipleri katıldı.

Belenlilerin söz konusu vatan olduğunda nasıl kenetlendiklerini bir kez daha gözler önüne serdiklerini söyleyen Kaymakam Abdulaziz Aydın, “En çok birlik ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz bir zamanda, vatandaşlar tarafından gelen ısrarlı talepler doğrultusunda, ilçede başlatılan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne destek kampanyasına gösterilen yakın ve özverili ilgi İlçe Kaymakamı olarak bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Söz konusu vatan olduğunda bir anda nasıl kenetlenileceğini bir kez daha bu vesile ile görmüş oluyoruz. Böylesine güzel bir dayanışma içerisine giren kadirşinas halkımıza, okullarımızdan hatırı sayılır bir destek sağlayan öğretmen, veli ve öğrencilerimize, kamu kuruluşlarındaki çalışanlarımıza teşekkür ediyor, TSK Güçlendirme Vakfı adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Program, Türk Silahlı Kuvvetlerine destek kampanyasına bağışta bulunan kıymetli bağışçılarımıza madalya ve teşekkür beratlarının takdim edilmesinin akabinde sona erdi.

  

Bir cevap yazın