Yapılandırma bilgilendirmesi tam gaz

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, 7143 Sayılı Kanunun bilgilendirme toplantılarına Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO)’nda devam etti.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin tarafından karşılanan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol’a Hatay Vergi Dairesi Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Seyit Yaşar ile Denetim Grup Müdürü Metin Yılmaz eşlik etti.

7143 Sayılı Vergi ve diğer alacakların yeniden yapılandırılması ve kanunda belirtilen ayrıntıları anlatan ve soruları yanıtlayan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’e 7143 sayılı kanunun tanıtımına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederken, son başvuru tarihinin 31 temmuz olduğunu hatırlattı.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin de vatandaşların kanun kapsamına giren borçlarından mutlaka faydalanmalarını istediklerini ve bu kanundan faydalanmanın herkesin hakkı olduğunu belirterek, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol’un yapılandırma kanunu çıktığı andan itibaren gösterdiği özverili çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, teşekkürlerini sundu.

 

Bir cevap yazın