Minik kulaçlar, başkan için atıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaz spor okulları kapsamında Sarıseki Fuat Tosyalı Tesisleri’ndeki yüzme kursunda eğitim gören minik sporcuları ziyaret etti.

Geleceğin sporcularının yetişmesine de imkan sağlayan kursların yoğun ilgi görmesinden oldukça memnun olduğunu söyleyen Başkan Seyfi Dingil, Fuat Tosyalı Spor Tesisileri’ndeki yüzme havuzunun çocuklarının yanısıra hafta sonu bayanların da kullanımına açılacağının müjdesini verdi.

Kursların uzman hocalar tarafından verildiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Yüzme konusunda yoğun bir talep aldık. Yenilenen ve bakımı yapılan yüzme havuzunda Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 14.30’dan 19.30’da kadar yüzme kursları veriliyor ve kurslar oldukça yoğun ilgi görüyor. Minik sporcularımız verilen eğitimlerden oldukça memnun. Belediyemiz tarafından açılan yaz spor okullarında yüzlerce çocuk ve gencimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bu kurslarda yetişen çocuklarımız inşallah farklı spor dallarında kentimizi ileride temsil edeceklerine inanıyoruz. Havuzumuz, ayrıca bayanlar için hafta sonları 13.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecektir” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın