Hatay ekonomisinin kurmayları Valilik’te buluştu

Hatay Valisi Erdal Ata, yeniden seçilerek güven tazeleyen Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı(ATSO) Hikmet Çinçin ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Valilik makamında gerçekleşen kabulde Vali Ata; Nisan ayında yapılan seçimlerle tekrardan göreve seçilen Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’i tebrik ederek, görevinde başarılar diledi. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Hatay ve bölge ekonomisine yön veren kuruluşlardan biri olduğunu, bu yönüyle Hatay’a yapılan birçok ekonomik yatırıma da öncülük ettiğini söyleyen Vali Ata, Hatay ekonomisinin gelişmesi konusunda gösterdikleri gayretlerden dolayı Başkan Hikmet Çinçin’in şahsında ATSO yönetimi ile tüm üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ise gösterdiği nezaket ve kabulünden dolayı Vali Ata’ya teşekkürlerini ileterek, il genelinde ve bölgede yürütecekleri faaliyetlerin yanı sıra binlerce yıllık tarihe ev sahipliği yapan Hatay’ın tanıtımı ve tarihi mirasının korunması için mesai harcayacaklarını belirtti.

 

Bir cevap yazın