Dr. Serdal Kanuncu insanlığı yaşatıyor

Başlattığı sosyal sorumluluk projeleriyle vatandaşın gönlünü kazanan Dr. Serdal Kanuncu, bu kez lösemili çocukların sesini duyurmak için harekete geçti. Hem hastalık hakkında farkındalık oluşturmak, hem de lösemili çocuklara katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Lösemili çocuklar yararına bir kaktüs de sen al projesi’ kapsamında Samandağ Evvel Temmuz Festivali’nde kendi elleriyle yetiştirdiği kaktüsleri satan Harbiye 3 no’lu Aile Sağlığı Merkezi Doktoru Serdal Kanuncu ve beraberindeki gönüllü heyeti, Samandağ Halkı’na ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Tamamı lösemili çocuklar yararına aktarılmak üzere festival boyunca açtıkları stantta kaktüs satacaklarını ve bu sayede lösemili çocukların sesini duyurmak istediklerini belirten Dr. Serdal Kanuncu, “Samandağ Evvel Temmuz Festivali’nde evde büyüttüğümüz, beslediğimiz kaktüsleri satmayı ve bu satıştan elde edilecek gelirin tamamını lösemili çocuklara bağışlamayı düşündük. Bu sebepten dolayı Samandağ’daki Evvel Temmuz Festivali’nde kaktüs standı kurduk. Bize bu izni ve kolaylığı sağlayan festival komitesine çok teşekkür ediyoruz. Amacımız tabi ki özellikle lösemili çocukların yaşadığı zorluklara dikkat çekmek, ailelerin göstermiş olduğu sabra, yorgunluklara dikkat çekmektir. Bu vesileyle biz kaktüslerimizi gönüllülük esasına dayanarak halkımıza takdim ediyoruz. Onlar da gönüllerinden ne koparsa her kaktüse bir bağış bırakıyorlar. Çalışma bittikten sonra, elde edilen gelirin tamamını lösemili çocuklara bağışlayacağız. Bütün Türkiye’de yaşayan, dünyada yaşayan lösemili çocukları buradan, Samandağ’dan selamlıyorum” dedi.


Vatandaşlardan yoğun ilgi gördüklerini ifade eden Kanuncu, “Çok büyük bir ilgi var. Gerek kaktüs satın almak isteyenler oluyor, gerekse de kaktüsleri kendileri getirip bağış yapmak isteyenler oluyor. Festival sonuna kadar her akşam orada olacağız. Güzel insanlığı beraberce yaşatacağız” dedi.

 

 

Bir cevap yazın