Parmak ısırtan lezzet İskenderun’da

Türkiye’nin en büyük balık ekmek zinciri Hamsi Finger İskenderun’da açılıyor. TÜSİAD’ın “Bu Gençlikte İş Var” yarışmasında finale kalarak hayata giren ve balık severler tarafından yeni nesil fast food olarak adlandırılan Hamsi Finger, deniz şehri İskenderun’da genç ve cesur girişimci Tülay Şahutoğlu öncülüğünde 25’nci şubesini açacak.

Hamsi Finger Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Deniz’in katılımıyla 13 Temmuz Cuma günü Saat:14.00’te Yenişehir Mahallesi 19’ncu Sokak 7/B(Cüneyt Pizza yanı) adresinde hizmet vermeye başlayacak olan Hamsi Finger, zengin balık menüsü ve uygun fiyat tarifesiyle balık severlerin uğrak mekanı olmasının yanında, hem yüzleri, hem de cepleri güldürecek.

Hamsi Finger, Cuma günü açılıyor

İskenderunluları, damakları fetheden enfes menülerle buluşturmak için gün sayan Hamsi Finger İskenderun Şube Sahibi Tülay Şahutoğlu, yepyeni bir lezzet olan Hamsi Finger’i denemek için herkesi Cuma günü gerçekleştirecekleri açılışa davet etti. Balık kenti İskenderun’da, hem balığı sevdirmek, hem de tüketimini arttırmak amacıyla açacağı Hamsi Finger’ın yeni bir marka olmasına rağmen, yurtiçi ve yurtdışında büyük ilgi gördüğünü ve giderek büyüdüğünü söyleyen Şahutoğlu, “Hamsi Finger; Karadeniz’in lezzetli balığı olan hamsinin besin değerlerini kaybetmeden ve tazeliğini koruyarak temizlenip fileto şekline getirilmesinden sonra, özel soslarla soslanıp, özel pişirme teknikleriyle pişirilmesiyle hazırlanıyor. Balıklarımız kılçıklarından tamamen arındırıldığı için çocuklar bile rahatlıkla balık tüketebiliyor. Cuma günü, hamsinin yanısıra, birçok deniz ürününü bulabileceğiniz Hamsi Finger İskenderun Şubesi açılışına herkesi bekliyoruz” dedi.

 

 

 

 

Bir cevap yazın