Doç. Dr. Çetin Murat Songur Gelişim’de

Kalp ve Damar Cerrahisi alanının öncülerinden Doç. Dr. Çetin Murat Songur, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Bilimsel araştırma ve yayınlarıyla birçok başarılara imza atan Doç. Dr. Çetin Murat Songur, Gelişim Hastanesi bünyesinde; koroner arter cerrahisi, mitral kapak cerrahisi ve onarımı, aort kapak cerrahisi, aort cerrahisi, endovaskuler anevrizma cerrahisi, minimal invaziv mitral kapak, aort kapak, trikuspit kapak ve aort cerrahileri, periferik arter cerrahisi, venöz cerrahi alanlarında, üst düzey teknolojik cihazlarla, sağlık hizmeti sunacak.

Doç. Dr. Çetin Murat Songur kimdir?

Doç. Dr. Çetin Murat Songur, 1980 yılında Kütahya’da doğdu. 2003 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Doç. Dr. Songur, 2009 yılında Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi alanında uzmanlığını tamamladı. 2010 yılında Siirt Devlet Hastanesi’nde, 2010 -2018 yılları arasında Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı’nda görevini başarıyla yürüten Doç. Dr. Murat Songur, 2018 yılı Temmuz ayı itibariyle İskenderun Gelişim Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Kliniği’nde görevini sürdürmektedir.

 

Bir cevap yazın