Fuat Tosyalı ve oğlu da tanıklık etti!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, oğlu Şerif Tosyalı ile birlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Külliye’de gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni’ne katıldı. Erdoğan’ın mecliste ettiği yemininin ardından Türkiye resmen Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçerken, bu tarihi ana tanıklık edenler arasında yer alan baba ve oğul Tosyalı’ya Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak ile Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve DEİK Türkiye-İran İş Konseyi Başkanı Ümit Kiler eşlik etti.

Aynı zamanda Cezayir İş Konseyi Başkanı olan Fuat Tosyalı ve DEİK Japonya İş Konseyi Başkanı olan oğlu Şerif Tosyalı, DEİK yöneticileri ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek verdikleri tarihi töreni çekildikleri hatıra fotoğrafları ile ölümsüzleştirdi.

Demir – çelik devinden yeni kabineye tebrik

Tören sonrası, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin İlk Kabinesi’ne başarılar dileyen Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin İlk Kabinesi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Milletimize hizmet yolunda tüm bakanlarımızı tebrik ediyor, üstün muvakkafiyetler diliyorum.. Ayrıca, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a da üstlendiği bu kutlu görevinde ülkemizin bir “Demir Çelik” sanayi şirketi olarak üstün başarılar diliyoruz. Rabbim, hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

Bir cevap yazın