Kayıt işlemi tamam, sırada yemin töreni var

AK Parti Hatay’ın 27. Dönem 5 Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)’ne kayıt yaptırdı. Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Çelik Özgürsoy’a Ankara’da Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler de eşlik etti.

Meclisteki kayıt töreninin ardından Başkan İbrahim Güler ve Hatay’ın Ak Partili yeni milletvekilleri, AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ı ziyaret etti.

Milletvekillerini tebrik eden Ataş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yeni hükümet sisteminin ilk Cumhurbaşkanı olarak mazbatasını aldığını belirterek, Erdoğan liderliğindeki yeni dönemin ülkeye ve millete hayırlara vesile olmasını diledi.

Kabulden dolayı Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş’a teşekkür eden Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler de, yeni hükümetin ve milletvekillerinin vatana, millete ve Hatay’a hayırlı hizmetler yapmaları temennisinde bulundu.

Mazbatalarını alan yeni milletvekillerinin meclise kayıt olma işlemlerinin ardından, gözler 7 Temmuz’da yapılacak olan yemin törenine çevrildi.

 

Bir cevap yazın