Erken veda İskenderun’u ağlattı

Arsuz Üçgüllük kavşağında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Cihan Özgür Özsüren son yolculuğuna uğurlandı. Hayatının baharında yaşama veda eden Özsüren’in cenazesinde gözyaşları sel oldu. Ailesi, sevenleri ve lise arkadaşlarının gözyaşları arasında İskenderun Kaptan Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında, Cihan Özgür Özsüren’in arkadaşlarının ‘Seni Çok Özleyeceğiz’ sözleri kulaklarda yankılandı.

Cenaze töreninin ardından Cihan Özgür Özsüren’in naşı cenaze aracına kadar lise arkadaşlarının omuzlarında taşındı.

İskenderun’un tanınmış esnaflarından Mustafa Özsüren’in oğlu olan Cihan, Karaağaç Asri Mezarlığı’nda toprağa defnedilirken, büyük üzüntü yaşayan aile bireylerinin ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi.

Cenaze törenine İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Tosyalı Holdung Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Tosyalı ve Fatih Tosyalı, İskenderun Esnafı, Uğur Okulları ve Güney Kampus Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile yakınları katıldı.

Cihan Özsüren, Arsuz ilçesi Üçgüllük Kavşağı mevkiinde dün meydana gelen kazada, Gönan A. Yönetimindeki 31 D 4181 plakalı minibüs ile kendi yönetimindeki 17 LK 939 plakalı motosikletin çarpışması sonucu, aracın altında kalarak hayatını kaybetmişti.

Bir cevap yazın