Şampiyon olmak ruhlarında var

Özşampiyonlar Taekwondo Spor Kulübü, Kick Boks Hatay İl Şampiyonası’nda rakip tanımadı. Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda Hatay’ı temsil edecek olan sporcuların belirlendiği şampiyonada adını zirveye yazdıran kulüp, 3 – 11 Temmuz tarihleri arasında Elazığ’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Hatay’ı temsil edecek.  5 kulüp ve 120 sporcunun katılımıyla İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakada takım halinde birinci olmanın yanısıra, geçtiğimiz haftasonu Mustafa Kemal Üniversite Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Ring Sporları Şampiyonası’nda da 11 birincilik ve 3 ikincilikle yine Hatay Şampiyonu olmayı başaran kulüp, adının hakkını vermeyi başarıyor.

Şampiyonlar Elazığ’da

Milli Takım Antrenörü Mehmet Korhan’ın ekibinde yer alan Kick Boks Antrenörü İskender Berektoğlu’nun çalıştırdığı Özşampiyonlar Taekwondo Spor Kulübü Kick Boks Takımı Türkiye Şampiyonu olarak kente dönmek için Elazığ’a gitti.

Kick Boks Antrenörü İskender Berektoğlu, hedeflerinin Hatay’ı ve İskenderun’u Türkiye şampiyonasında en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtirken, “Takım olarak elde ettiğimiz başarılarımızın tesadüf olmadığını kanıtlamak için bir taraftan yeni şampiyonlar yetiştirirken, diğer taraftan da yeni şampiyonluklara imza atmak için çalışıyoruz. Hatay’ı en iyi şekilde temsil edeceğimiz şampiyonadan dereceyle döneceğimize inanıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın