Rotary, ilham kaynağı olacak

İskenderun Rotary Kulübü 2017 – 2018 Dönem Başkanı Bilge Ok, bir yıl sürecek kulüp başkanlığı görevini Ahmet Özdoğan’a törenle teslim etti.

Petek Mutfak’ta, tüm rotaryleri bir çatı altında toplayan devir teslim törenine Bölge Guvarnör Yardımcısı, davetliler ve üyeler katıldı. Fark yaratan bir dönemin sonunda yapılan gecede dostluklar pekişti, yeni dönemin projeleri tasarlandı ve yeni döneme tüm rotaryenler hep birlikte start verdi.

Rotary İnternational’da yeni dönemin teması “İlham kaynağı olalım” olarak belirlenirken,  İskenderun Rotary Kulübü üyeleri, “yeni dönemin yeni teması ile projeler üretmek için azimle çalışacaklarını beyan ettikten sonra Bilge Ok, kendilerini yalnız bırakmayan Rotary ailesine teşekkür ederek, başkanlık kolyesini  2018 – 2019 dönem başkanı Ahmet  Özdağan’a devretti.

“Hayalin ötesine geçerek, ilham kaynağı olalım”

Başkanlığı devralan Başkan Ahmet Özdağan ise, “Hizmet etme idealini yerine getirirken sevgi, saygı, dostluk ve hoşgörüyü ilke edinen Rotary Kulübü’nün bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Bu dönem ki temamız olan ‘İlham kaynağı olalım’  ile hayata geçireceğimiz yeni projelerle daha yaşanabilir bir dünya için ilham kaynağı olacağız” dedi.

Bir cevap yazın