Pirinçlik Halkı, Kaymakama dert yandı

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, halkın dilek ve sıkıntılarını yerinde dinleyip çözüme ulaşması yönünde kurum müdürleriyle beraber gerçekleştirdiği mahalle ziyaretini bu kez Pirinçlik’e yaptı.

Her mahalle ziyaretinde olduğu gibi Prinçlik Mahalle ziyaretini de kurum müdürleriyle beraber gerçekleştiren Kaymakam Sarı’ya İlçe Jandarma Komutan V. Tahir Şensoy,  İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirdelen, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, İlçe Müftüsü Mehmet Çınar, İlçe Tapu Müdürü Ayhan Duran, İlçe Sağlık Müdürü Pelin Gökpınar, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri de eşlik etti.

Mahalle girişinde mahalle muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Kaymakam Musa Sarı, Pirinçlik  Mahallesi  İlk ve Ortaokulu ile Pirinçlik Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek, yetkililerden okulun durumu ve sağlık merkezinin ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi aldı.
Ziyarette, ilçe halkı ile sohbet ederek, sorunları dinleyen ve yapılabilecekler üzerinde istişarelerde bulunan Kaymakam Sarı, Pirinçlik Mahalle Muhtarı Kasım Uğur’dan mahallede devam eden yatırımlar hakkında da bilgi aldıktan sonra, vatandaşlara imar barışı hakkında bilgiler aktardı.

Mahallede yapımı devam eden gölet inşaatı, lise talebi, fırın ihtiyacı ve kadastro sorunu gibi birçok sorunun dile getirildiği mahalle buluşmasında,  Kaymakam Sarı taleplerin yerine getirilmesi için ilgili kurumlarla yazışmaların biran önce başlatılacağını belirterek, misafirperverliklerinden dolayı muhtar ve mahalle halkına teşekkürlerini sundu.

 

Bir cevap yazın