Bu mahalledeki pazarlar sınav dolayısıyla kapalı!

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, 30 Haziran ve 1 Temmuz’da yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS) dolayısıyla, Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki iki pazarın bu hafta açılmayacağını duyurdu. Cumartesi günü semt pazarı, pazar günü de otomobil pazarı açılan mahalle içerisindeki okullarda gerçekleşecek olan sınav dolayısıyla pazarların iptal edildiğini gerekçesiyle birlikte esnafa anlatan Müdür Aksoy’un bu davranışı esnafın yanısıra vatandaşlardan da büyük takdir topladı.

Üniversite hayali için YKS’de ter dökecek olan bütün öğrencilere başarılar dileyen İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, “Gençlerimizin hayatlarında çok önemli bir dönüm noktası olan bu sınavda onların hem emeğine ve özverisine katkı sunmak, hem de gürültüsüz ve rahat bir ortamda sınava girmelerini sağlamak adına pazarlarımızla ilgili düzenleme yaptık.  Gençlerimizin huzurlu bir şekilde sınava girmeleri için Mustafa Kemal Mahallemizde cumartesi ve pazar günleri kurulan semt pazarı ve otomobil pazarımızı sınav haftası olması dolayısıyla bu haftaya mahsus açılmamasına karar verdik. Bu konuda bizlere destek olan esnafımıza da çok teşekkür ederim” dedi.

Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, ayrıca sınav saatinde gürültü çıkaracak eylem yapılmaması konusunda da vatandaşlardan ve sürücülerden de hassasiyet göstermelerini istedi.

 

 

Bir cevap yazın