5 Temmuz Stadı’na belediye eli değdi

Uzun zamandan beri atıl vaziyette bulunan İskenderun 5 Temmuz Stadı’ndaki tadilat ve bakım çalışmaları Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in girişimleriyle hız kazandı. Önümüzdeki Sezonunda Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan İskenderun Belediyespor’un kullanacağı 5 Temmuz Stadı’nda incelemelerde bulunan Başkan Seyfi Dingil, yetkililere tadilatının bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.

Başkan yardımcıları, daire amirleri, İskenderun Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Duman ve Spor Koordinatörü Levent Erköse ile birlikte stadın eksiklerini tespit eden Başkan Seyfi Dingil,  stadın ve tesislerin belediye imkanlarıyla en yakın zamana kadar yaşanır hale getirileceğini belirterek, sporseverleri sevindirecek açıklamalar yaptı.

Milletvekilleri ile birlikte İskenderun’a yeni bir stat kazandırmak için girişimlerde bulunacaklarını söyleyen Başkan Seyfi Dingil, “5 Temmuz Stadı’nın tahsisi konusunda girişimlerde bulunduk. Sporseverler burada müsabaka izlemek istiyor. Bizler de bunun için yoğun çaba harcıyoruz. Tesis şu anda kullanılamaz vaziyette. El birliğiyle stadımızı tekrar ayağa kaldıracağız. Vekillerimiz ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’dan randevu alarak yeni stad için ricada bulunacağız” dedi.

 

Bir cevap yazın