Suzan Şahin, Evliya Çelebi gibi

CHP Hatay Milletvekili Adayı Suzan Şahin,  her bir adayın farklı bir ilçeye çıkarma yaptığı seçim çalışmaları kapsamında, tek başına Evliya Çelebi gibi Hatay’ın 15 ilçesini karış karış gezdi.

Seçim programı kapsamında İskenderun’a ayrı bir önem veren Şahin, esnafı ziyaret etti, ev ziyaretleri gerçekleştirdi, kahvede oturan ve sokaklarda gezen vatandaşlarla, emeklilerle sohbet etti, köylere giderek köylülerle, çiftçilerle kucaklaştı, gençlerle ve özellikte mecliste kadınların sesi olacağım dediği kadınlarla bir araya gelerek adeta CHP’nin birleştirici gücünü sahalara yansıttı.

Değişime kararlı ve hırslı olmasının yanında halkın da bu değişime olan inancın verdiği rüzgarı da arkasına alarak enerjisine enerji katan Suzan Şahin, “24 Haziran’da ŞahİNCE 1 Oy Muharrem İNCE’ye, 1 Oy CHP’ye” sloganıyla seçime iki gün kala programlarını daha da yoğunlaştırdı.

Bugün Sarıseki’de ev ziyaretinin ardından, İskenderun Şehiriçi Minübüs Garajı, Balık Pazarı ve Gültepe Mahallesi’ndeki şehiriçi minübüs kooperatifini ziyaret eden Suzan Şahin, “Çocukların yatağa aç girmediği bir Türkiye’yi inşa etmeye geliyoruz. İşçimizin, çiftçimizin ve halkımızın sorunlarını çözmek için, atanamayan öğretmenlere umut olmak için geliyoruz. Gençlerimize güzel bir gelecek bırakmak için geliyoruz. Ülkemizi tek adam rejimine bırakmamak için geliyoruz. 25 Haziran’da CHP iktidarına geliyoruz. Durmadan, yorulmadan İnce İnce çalışıyoruz. Biz inanıyoruz. Hep birlikte başaracağız ve kazanacağız” diyerek, Pazar günü herkesi oy kullanmak için sandığa gitmeye ve Cumhurbaşkanlığında Muharrem İnce’yi ve milletvekilliğinde de CHP’yi desteklemeye çağrı yaptı.

  

 

Bir cevap yazın