Bayramın güzelliği burada yaşandı

Ramazan Bayramı’nın birinci gününde düzenlenen halk bayramlaşmasında ilçe protokolü ile tüm siyasi parti milletvekili adayları halkla bayramlaşırken, birlik ve beraberliğin en güzel örneği yaşandı.


Her yıl geleneksel olarak düzenlenen protokol ile halk bayramlaşması programı İskenderun Belediyesi sosyal tesislerinde geniş bir katılım ile gerçekleşti.


Düzenlene bayramlaşma programında protokol üyeleri, askeri erkan, AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi milletvekili adayları, ilçe teşkilatları, Hıristiyan Cemaati temsilcileri hep birlikte vatandaşlar ile tek tek bayramlaşarak, tebrikleri kabul etti.
Vatandaşlar ile protokol üyeleri birlikte sohbet ederek, bayramın maneviyatını hep birlikte yaşadı.


İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, bu bayramlaşma ile her dinden, mezhepten, görüşten vatandaşın bayram coşkusuna ortak olması, yüz yıllardır süre gelen sevgi, barış ve hoşgörü ortamının güzelliğinin bir kez daha gözler önüne serildiğini söyledi.


Bayramlaşma törenine İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Deniz Üs Komutanı Deniz Kurmay Albay Aykar Tekin, İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Yarbay Çağın Taşkın, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, siyasi parti milletvekili adayları, askeri ve sivil toplum kuruluşu üyeleri, vatandaşlar ile gaziler katıldı.

Bir cevap yazın