Sadece Avrupa’nın değil, gönüllerin de şampiyonu o

10 Haziran’da Avrupa Taekwondo Birliği tarafından Bulgaristan’ın Plovdiv ilinde yapılan Para Taekwondo Avrupa şampiyonasında ikincilik elde eden İskenderunlu Sefer Tayip Harbutlu, kente gümüş madalya ile döndü.

25 ülkenin katıldığı şampiyonada Avrupa ikincisi olarak hem Türkiye’yi, hem de İskenderun’u başarıyla temsil eden İskenderun Belediyesi ve Özşampiyonlar Spor Kulübü sporcusu Sefer Tayip Harbutlu, Antrenörleri Mehmet Korhan ve Fikret Korhan ile birlikte sevincini paylaşırken, oluşan sevinç tablosu ve elde edilen başarı İskenderun’luların da gururu oldu.

Hedef; 2020 Tokyo olimpiyatları

Antrenörü Mehmet Korhan, sporculuları Sefer Harbutlu’yu üstün başarısından dolayı tebrik ederken, “Sefer kardeşimin bu başarısı ne ilk, ne de son olacaktır. Daha önceleri de sporcularımızın elde ettikleri başarılar hep göğsümüzü kabarttı. Sefer Tayip Harbutlu disiplinli ve proğramlı çalışmanın karşılığını almıştır. Kendisini tebrik ediyorum, ancak bu başarıyla yetinmeyeceğiz. Asıl hedefimiz; 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’nda İskenderun’a olimpiyat madalyası getirmektir. Bu nedenle, durmadan çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Bir cevap yazın