MHP’nin rotası DTO’yu gösterdi

MHP Hatay Milletvekili Adayları İbrahim Gül, Orhan Namık Mursaloğlu ve İlhami Boşça, Deniz Ticaret Odası(DTO) İskenderun Şubesi’ni ziyaret etti. MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette milletvekilleri adayları,  DTO İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu ve Meclis Başkanı Adnan Yener tarafından karşılandı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, MHP’li milletvekili adayları 24 Haziran seçimleri için destek isterken, seçim çalışmaları hakkında da bilgiler aktardı.

 “Halktan biriyim”

MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, seçimden seçime değil, her zaman halkın arasında olduğunu belirterek, “Takdir edersiniz ki; aday olmadan önce de siyasi hayatımda memleketimizde sizler gibi güzel dostlar ve büyüklerim ile bir araya gelerek bazı çalışmalar içerisinde olmaya çalıştım. Bugün de aynı performansla yoluma devam edeceğim. Hatay’ımıza ve şehrimize hayırlı hizmetler yapmak için elimden gelen tüm gayreti sarf edeceğim. Halkın içerisinden gelen biri ve şehrin sorunlarını çok iyi bilen bir siyasetçi olarak bu göreve talip oldum. Desteklerinizi bekliyorum” şeklinde konuştu.

“Hayırlı uğurlu olsun”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu da gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Seçimi kazanmanız durumunda ülkemize, Hatay’a ve İskenderunlu olarak şehrimize hayırlı hizmetlerde bulunmanızı temenni ediyoruz. Seçimlerimizin ülkemiz ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Bir cevap yazın