Güzelmansur, Hataylılar’a söz verdi!

CHP Hatay 1’inci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği yoğun destek ziyaretlerinde “Birlikte daha güçlüyüz” mesajı vererek, seçimlerde başarılı sonuçlar elde edeceklerine inandığını dile getirdi.

Gittikleri her yerde kendilerini coşkuyla karşılayan halkın gözlerinde iktidar özlemi, heyecan ve umut gördüklerini, bunun da güçlerine güç kattığını söyleyen Güzelmansur, yaptığı STK, mahalle ziyaretleri ve gençlik buluşmalarının da aydınlık günlerin geleceğine dair umutlarını daha da arttığını dile getirdi.

Her bölgeye gideceğini, partiye gönül veren – vermeyen her kapıyı çalacağını söyleyen Mehmet Güzelmansur, 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin zaferle ayrılacağını dile getirdi.

“Halkın iktidarı, her sorunu çözecek”

24 Haziran seçimlerinin eski seçimlere benzemeyeceğini söyleyen CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, “Halkımızın gözündeki mutluluk, heyecan ve yüzlerindeki umut bize güç veriyor. Halkımızın olduğu her yerde biz de olacağız. Halkımızın konuştuğu her sorunu birlikte çözeceğiz. Birlikte, beraber, özgürce yaşayacağımız bir Türkiye inşa edeceğiz. ‘Biriz, Beraberiz, Kardeşiz, Birlikte Geliyoruz!’ Bu yola çıktığımız günden beri söylediğimiz gibi: ‘Her Kapıyı Çalacağız, Her Eli Sıkacağız, Birlikte Kazanacağız…’ Haksızlığa karşı, zulme karşı, haklıdan yana olacağız. Yıllardır hakkı yenen halkımızın yanındayız. Halkımızla omuz omuza mücadele edeceğiz. Ayrımın olmadığı, herkesin hakkını aldığı, çalışan, üreten, bölüşen bir Türkiye için geliyoruz. Hatay’da herkesin sorunu bizim sorunumuzdur ve halkın iktidarı her sorunu çözecek. Halkımız hizmet istiyor, iş istiyor, aş istiyor. Biz de halkımızın isteklerini yerine getirmek için geliyoruz. Umutları yeniden yeşertmek için, birlikte daha güçlü olmak için, emekten ve emekçiden yana olmak için, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daim olması için, Medeniyetimizin daim olması için geliyoruz. Hatay halkına söz veriyorum. Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı’nda ve Millet İttifakı’nda yer alan CHP iktidarında işbaşına geldiğimizde Hatay’ın tüm sıkıntı ve sorunlarını çözeceğim” dedi.

 

 

Bir cevap yazın