Suzan Şahin gümbür gümbür geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay 2’nci sıra Milletvekili Adayı Suzan Şahin, gecesini gündüzüne katarak ilçeleri karış karış gezmeye ve partisinin sesini vatandaşlara iletmeye devam ediyor.

Enerjisi hiç bitmeden vatandaşlarla gönül bağı kuran CHP’nin kadın adayı Şahin’in bu seferki durağı Dörtyol i oldu. Burada ilk olarak Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak’ı ziyaret eden Şahin, daha sonra balıkçı barınağını ziyaret ederek balıkçıların sorunlarını dinledi.

Ev ziyaretleri, Dörtyol Devlet Hastanesi başhekimi, personel ve hasta ziyareti yapan Suzan Şahin, daha sonra Dörtyol Ocaklı’da vatandaşın iftar sofrasına konuk oldu.

Dörtyol’daki müthiş atmosferi 24 Haziran’da CHP’nin zafer kazanacağının göstergesi olarak değerlendiren Suzan Şahin, “25 Haziran’da mutlu ve umutlu bir Türkiye’ye uyanmak için çalışmalarımız Dörtyol’dan devam ediyor. Ülkemizin huzuru için, barış için, refah içinde bir gelecek için, hak, hukuk, adalet için TAMAM diyoruz. Bizler gelecek için umutluyuz, halkımız da 24 Haziran’da artık TAMAM diyor. 24 Haziran’da milletimiz demokrasiden yana tavır göstererek CHP’yi iktidara taşıyacak iradeyi ortaya koyacaktır. Bu coşku ve zafer inancı çığ gibi büyüyor. Bizlere kapılarını açan, bizimle birlikte ramazan sevincini yaşayan herkese eşekkür ediorum! Diyerek hem cumhubaşkanları adayı Muharrem İnce’ye, hem de partine destek istedi..

Bir cevap yazın