Denizciler’de Türkiye’nin nabzını tuttu

24 Haziran seçimlerine kadar çalmadık kapı, adım atılmadık yer, sıkılmadık el bırakmamaya kararlı olan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay 2’nci sıra milletvekili adayı Suzan Şahin, bu kez Denizciler Mahallesi’nde vatandaşların gönlünde taht kurdu.

İlk önce Denizciler Perşembe Pazarı’nı ziyaret ederek, üreticinin, esnafın ve halkın sorunlarını dinleyen Şahin, şehir merkezindeki esnaf ziyaretinin ardından Denizciler’de S.S 101 Nolu Kireç Taşı Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti.  Gittiği her noktada CHP’nin seçim bildirgesini anlatarak, destek isteyen Şahin’in özellikle Perşembe pazarında esnafla yaptığı samimi diyaloglar dikkat çekti.

Türkiye’nin gerçek nabzının sokaklarda, pazarlarda ve caddelerde attığına dikkat çeken Milletvekili Adayı Suzan Şahin, “Esnaf da, üretici de, alışverişe gelen vatandaş da ekonomiden şikayetçi.. Ekonomideki sıkışıklık herkesin belini bükmüş durumda. Esnaf çok dertli, bittik diyor. Sıkıntılar çok fazla.. Biz de sıkıntıları bitirmeye geliyoruz. Hep birlikte bereketli günlere, bütün sorunları çözmeye, dertlerin dermanı olmaya geliyoruz. Halkımızı refaha kavuşturacak adres CHP’dir diyoruz, artık tamam diyoruz” diyerek, ince mesajlar verdi.

Bir cevap yazın