Arsuz, sezona hazır

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçe protokolü ile birlikte hem bayram, hem de turizm sezonu öncesi alınması gereken güvenlik, trafik ve diğer hususlara ilişkin tedbirleri masaya yatırdı.  Kaymakamlıkta düzenlenen ve Kaymakam Sarı’nın başkanlık ettiği toplantıya, garnizon komutanı, belediye başkan yardımcısı, emniyet müdürü, ilçe jandarma komutanı, ilçe sağlık müdürlüğü temsilcileri ile konu ile ilgili amir ve memurlar katıldı.

Turizm mevsiminin gelmesiyle birlikte yerli ve yabancı turistleri misafir edecek olan Arsuz’un sezona hazır şekilde olması için yapılması gerekenlerin en ince ayrıntısına kadar değerlendirildiği toplantıda, trafiğin rahatlatılması adına tek yöne çevrilmesi gereken yollar, park yerleri, açık yerlerdeki müzik yayınları, tütün mamülleri tüketimi, buralarda genel asayişe ve hırsızlık olaylarının önlenmesine dair alınabilecek tedbirler kararlaştırıldı.

Arsuz bu yıl daha canlı

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçe sakinlerinin yanısıra yaz sezonunda ilçeye gelen misafirlere en iyi hizmeti sunabilmek ve tatillerini huzur ortamı içerisinde geçirebilmelerine imkân sunmak amacıyla gerekli her türlü tedbiri aldıklarını belirtirken, kurumlar arası koordinasyonun sağlandığını ve kurumların gerekirse 24 saat hizmet esasına göre halkın ve misafirlerin hizmetinde olacağını söyledi.

Bu yıl ilçeye gelecek olan turistleri çok canlı bir Arsuz’un beklediğini de sözlerine ekleyen Kaymakam Sarı, “İlçemizin tanıtım anlamında hak ettiği yere ulaşması noktasında hızlı bir ilerleme kaydettik. Bu noktada emeği geçen herkesi kutluyorum. Bunda kamu görevlerinin yanı sıra yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşlarının, siyasi partilerin ve tüm halkımızın topyekün verdikleri destek de çok etkili oldu” dedi.

Bir cevap yazın