Hatayspor gümbür gümbür geliyor

Spor Toto 1. Lig’in yeni ekibi Hatayspor’da sportif direktörlüğe Gökhan Zan’ın getirilmesinin ardından, reklam anlaşması da imzaladı.

2018-2019 sezonunda giyeceği formanın sırt kısmı için Spor Toto ile anlaşma sağlayan Hatayspor Kulüp Başkanı Mehmet Maden, reklam anlaşmasının hem takıma, hem de Türk futboluna katkı sağlamasını temenni etti.

1’nci ligde tutunmak ve üst sıralara oynamak için çalışmaların hızla sürdüğünü söyleyen Maden, yeni sezonda daha başarılı bir süreç geçirmek için yapılan düzenlemelere değinerek, “Hatayspor’un sportif direktörlüğüne getirdiğimiz Gökhan Zan, antrenörümüz İlhan Palut ile birlikte teknik olarak çalışmalarını yürütecek. Bizler de transfer komitesi olarak onlara yardımcı olacağız. Diğer yandan da hızla iç transferi tamamlayacağız. Ardından 1. Lig için gerekli olan yerli ve yabancı oyuncu arayışlarımızı hayata geçireceğiz. Ulusal ve yerelde sponsorluk görüşmelerimiz devam ediyor. Hatayspor’a destekleri artırma yarışı içerisindeyiz. Önümüzdeki yıllarda yine hedefi olan, şampiyonluk kovalayan bir takım olma sözünü veriyoruz” dedi.

Bir yıl daha Atatürk Stadı kullanılacak

Yapımı süren 25 bin kişilik stadyumun yeni sezona yetişemeyeceği için bir yıl daha merkezdeki stadı kullanacaklarını söyleyen Maden, “Yeni stadın yapımının tamamlanması için en az bir yıl gerekiyor. Taraftarlarımızı da maçlardan mahrum etmemek adına mevcut stadyum üzerine yoğunlaştık. Antakya merkezde bulunan stadyumu birinci lig formatlarına uyarlayacağız. Tribünlerin iyileştirilmesi ve gişeleri düzenleyeceğiz. Birinci ligin olmazsa olmazlarından E-Bilet (Passolig) uygulaması için sözleşmemizi imzaladık. Passolig tesisi iki ay içerisinde merkez stadyum içerisinde kurulmaya başlanacak. Sahanın dönüşümü ve antrenman tesislerinin dönüşümü konusunda da çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yapıyoruz” dedi.

İskenderun’a da Hatay Store açılacak

Hatayspor’un ürünlerinin satışa sunulacağı taraftar mağazasının yakın bir zamanda faaliyete gireceğini dile getiren Başkan Maden,“Hatay Store çalışmalarımızı tamamladık. Yaklaşık olarak 15 gün içerisinde Antakya PrimeMall Avm’de ilk mağazamızı açıyoruz. Ardından merkezde ve İskenderun’da da birer mağaza açmayı hedefliyoruz. Hatayspor taraftarları, kısa zamanda takıma ait ürünlere kolaylıkla ulaşabilecekler” diye konuştu.

Bordo – beyaz, turuncuyla renklenecek

Hatayspor logosunda bordo – beyazın yanısıra İskenderun, Dörtyol ve Samandağ takımlarında yer alan turuncu rengi de eklemek istediklerini açıklayan Mehmet Maden, “Hatayspor üç temel renkten oluşmaktadır. Logosunda da yer aldığı gibi bordo-beyaz ve yeşil renkler yer alıyor. Hatay’ın takımını oluşturmak istiyoruz. İskenderun, Dörtyol ve Samandağ ilçelerinin takımlarında yer alan turuncu rengi de Hatayspor’un renkleri arasında zaman zaman kullanmak istiyoruz. Biz Hatayspor’u Hatay’ın takımı yapmak istiyoruz. Takımın rengini değiştirmek gibi bir niyetimiz yok ama Hatay’daki tüm renklere yer vermek istiyoruz. Bu bize bir eksiklik getirmez, bilakis insanları kazanma adına bir artı getirir. Bu nedenle hiç kimse edişe içerisinde olmasın, biz birleştirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Genç yeteneklere fırsat

Hatayspor’un kurumsal gelişimini tamamlayabilmek için altyapı çalışmalarına da önem verdiklerini dile getiren Kulüp Başkanı Maden, Hataylı genç yetenekleri aradıklarını belirtti. 11-12 Haziran itibariyle alt yapı takımlarında seçmelerin başlayacağını söyleyen Maden, “Hataylı genç yeteneklerimize fırsat tanıyıp onları futbola kazandırmak istiyoruz. Merkez stadyumunda gerçekleşecek olan seçmelerle alt yapıyı da desteklemiş olacağız. Bu yıl 1. Lig gereği olarak U21 kuruluyor. U21 ile Hatay’daki yetenekli çocuklarımızı değerlendirecek ve Hatayspor’a kazandıracağız” dedi.

 

 

 

Bir cevap yazın