Gönül sofrasında bereket var

İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği(İSSİAD) Başkanı Recep Atakaş, birlik ve beraberliğin daha da yoğunlaştığı Ramazan Ayı’nda Hatay protokolünü şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile birlikte iftar yemeğinde buluşturdu.

Ramazan Ayı’nın birlik-beraberlik, paylaşma, dayanışma ve huzur iklimini yansıtan gönül sofrasına katılanlar hep birlikte dua ederek, aynı iftar sofrasında oruç açmanın manevi hazzını yaşadı.

Yelken kulübünde düzenlenen iftar yemeğine Hatay Valisi Erdal Ata, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Âdem Yeşildal, Mehmet Öntürk, Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Deniz Üs Komutanı Alb. Aykar Tekin, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hasan Kaya, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uğur Ertekin, Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanı Çağın Taşkın, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, iş adamları ve engelli vatandaşlar katıldı.

Okunan ezanla birlikte açılan oruçların ardından, iftar yemeği Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından edilen dua ile devam etti.

İftar yemeğinde şehit ve gazi ailelerine hitaben kısa bir konuşma yapan ev sahibi İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (İSSİAD) Başkanı Recep Atakaş, “Bugün sizlerle bir araya gelmekten mutluyuz. Sizler bize vatanımızı her türlü zorluklardan koruyan evlatlarımızın emanetlerisiniz. Her zaman sizlerin yanınızdayız” diye konuştu.

Bir cevap yazın